Ha félévkezdés, akkor BME Egyetemi Napok!

Szinte kötelező program minden BME-s hallgató életében az Egyetemi Napokon való részvétel. Idén már harmadszor vehettem részt ezen a fantasztikus három napos eseményen, még akkor is, ha csak a második évemet koptatom a felsőoktatásban.
A fesztivál minden napja tökéletes levezetése volt a laborban, és a gyakorlatokon “szenvedéssel” töltött óráknak. Az már más kérdés, hogy a szanaszét bulizott éjszaka után milyen érzés másnap a suliban csücsülni….

15401030_10154125999378596_7672827102549391723_n.png

Kedden a formaságnak megfelelően indult az este, összegyűlt a baráti kör elegendő mennyiségű és még annál is több alkohollal és kezdődhetett az alapozás. Miután mindenki úgy találta, már nem annyira szomjas, egy kis útravaló bekészítése után megindultunk az Infoparkba. Nagy nehezen még a beléptetőn is átverekedtük magunkat, ám onnan nem a koncertekre vezetett az első utunk. Természetesen az italpulthoz, mégis csak szomjasak maradtunk, de szerencsére nem csak mi, hiszen hiába társaságként érkeztünk, egyre csak gyarapodtunk, ami sose rossz. Kicsit belehallgattunk a Belgába, ahol szerencsére pont nem maradtunk le az “Egy-két-há”-ról. Következett még egy kis itókázás, majd beverekedtük magunkat Pendulumra. Hát olyan pogóba keveredtünk, hogy azt a kutya meg a macska! Nem volt semmi a hangulat! Innen átvándoroltunk Edo Denovára és onnantól kezdve ott ragadtunk a Riska sátornál és áttáncoltuk a hajnalt.

Személy szerint, én a szerdai veretést kihagytam, túlzottan átjárt a félelem a következő napi labor zh-k miatt, ennek ellensúlyozására a másik két napot annál jobban meghúztam. De nem kicsit vérzik a szívem  Katapult Dj-ért, Dévényi Tibi bácsiért és a többi szerdai előadóért. Spancik próbáltak azért bevonni a rengeteg snapchat üzenettel, és a közös csoportokban zajló részeg beszélgetésekkel. Nem tudom ki hogy van vele, de én nem tudtam eldönteni sírjak-e vagy nevessek mikor péntek reggel-délben felkeltem és megnéztem a telefonomat, átnéztem a híváslistám, az SMS-eim és a facebook messengerem. Na de csütörtök: hát GROOVEHOUSE, és a kihagyhatatlan, kötelező Hajnal, még mindig zseniális.

 

Orfeum-Events-We-Love-The-90s-Party-Groovehouse-00

Az őket leváltó Csordás Tibin is táncikáltunk egy darabig, aztán megint a szomjazó májunkat itattuk, és ismét a Riska sátornál landoltunk egészen 3-ig, mikor K3K0 lépett a DJ-pult mögé. Na ekkor az egész VBK megjelent az első sorban és együtt tomboltunk. Sajnos egy óra múlva már a biztonsági őrök kísértek ki minket a sátorból, hogy vége a bulinak, lehet hazamenni. Pénteken kellő másnappal keltem, de ilyen remek 2 nap után ez járulékos veszteség. Tavaly is, idén is, ugyanannyira imádtam minden pillanatát, és egy biztos: jövőre is ugyanennyire élvezni fogom! Remélem nektek is így bejött ez a három nap, és következő alkalommal sem fogjátok kihagyni! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s