KUTATÓK ÉJSZAKÁJA 2017

59b02174aa94d

Közeledik szeptember 29-e, az idei kutatók éjszakája, amikor egy napra számtalan egyetem és múzeum nyílik meg az érdeklődők előtt.

10345laboratory_containers.jpg

Idén közel 2000 program közül válogathatnak a résztvevők. Ezek mindegyike ingyenes, de vannak közöttük olyan előadások, bemutatók, amelyek a korlátozott férőhelyek miatt előzetes regisztrációt igényelnek a rendezvény honlapján.

Már több éve állandó helyszíne az eseménynek a BME. Idén is rengeteg tartalmas, változatos programmal készült az egyetem. A legtöbb kar és tanszék képviselteti magát valamilyen előadással, így természetesen a Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar tanszékei is. Például Dr. Hazai László, a Szerves Kémia és Technológia Tanszék tanára Molekulák rossz kezekben – mérgek, vegyi fegyverek, dizájner drogok címmel tart előadást.

Ha valaki úgy érzi, ezen a napon valami nagyon más területre szeretne bepillantást nyerni, neki is van rá lehetősége, hiszen számtalan helyszín kínál ingyenes programokat. A paletta mindent lefed, az orvostudománytól a hittudományig. Aki korlátozott férőhelyes programra szeretne menni mindenképpen igyekezzen, mert gyorsan fogynak a helyek. Ha pedig lekéstetek volna a számotokra legérdekesebb program regisztrációjáról, érdemes mégis elmenni a helyszínre, mert mindig van pár ember, aki mégsem megy el az előadásra amire feliratkozott, ilyenkor majdnem minden esetben beengedik azt az érdeklődőt is, aki nincs rajta a listán.

Ha valóban hasznosan és érdekesen szeretnétek  eltölteni egy estét, egy kis barangolás a színes tudományos világban tökéletes program! A Kutatók Éjszakáján találkozunk!

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s