Vegyésznapok ’18: SZERDA

Eljött a várva várt ideje annak, hogy a szerdai fellépők leleplezésre kerüljenek, egy rövid ismertető keretein belül. Ha VBK-ra jársz (hova máshova, ha ezt olvasod) nyílván alapvető programjaid közül is teljes valójával kiemelkedik a VEGYÉSZNAPOK. És a hétköznapok mértani közepét képviselve, eljött az idő, hogy megtudjátok a szerdai felhozatalt. Sokak számára lehet már kiderült, fű-fa alatti forrásokból, informátoroktól, hogy kiket várhatunk aznap este. Íme:

7069

Ha azt a nevet mondom, hogy Horváth Gáspár, sokak vakargatják a fejüket, vajon kiről is lehet szó. De, ha azt mondom JumoDaddy akkor a legtöbb ember egyből felnéz és el is mosolyodik, hisz tudjuk, hogy az Irie Maffiával elhíresült zenészről van szó. Egy ideje solo karriert is művel pontosabban idestova már 2011 óta. Már gyerekkora óta foglalkozik a zenével és belecsöppent a DJ-k világába, ahol nagy érdeklődéssel, napi szinten több órát foglalkozott azzal, hogy különböző műfajokat ügyesen tudjon összehangolni és kifejezhesse önnön stílusát zenéivel. Miután a dubstep világa magával rántotta, az OWSLA (Skrillex kiadója) kérte fel, hogy az Acid Youth című számból csináljon egy hivatalos remixet. Skrillex maga is többször játszotta már ezt a művét élőben, nem hiába beszélhetünk esetében egy vitathatatlan tehetségről. Egy szó, mint száz, moombahton, reggae, dubstep, trap melódiákra számíthatunk tőle, egy feledhetetlen buli keretében. Aki nem hiszi, hogy képes rá, hallgasson bele:

maxresdefault

A második nevünk, egy igen érdekes fellépő, jómagam miután utána néztem, meglepődötten konstatáltam, hogy a Tomorrow land-en is dolgozott már DJ-ként. Egy nőröl beszélhetünk, kinek nem titkoltan Julia Carpenter a példaképe, rá akar hasonlítani munkásságában, karrierjében. Ő pedig nem más, mint Edo Denova, aki egy DJ-versenyen indult abszolút amatőrként, és legnagyobb meglepetésére megnyerte azt. Mára már bejáratott lemezlovas lett, az EDM, techno és a technohouse műfajainak keretein belül. Ő maga egy igen szerény személyiség. (Srácok ne egy DJ flowerre várjatok, csöcskidobással, sorry). Egy bájos és megnyerő, a Tomorrow land-hez igazán méltó hölgyre kell számítani, aki a gerincoszlopunk mentén fogja az idegeinket megcsiklandozni igazán tehetséges és kíváló hangzásaival/zenéjével. Íme egy kis ízelítő:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s