PÁNIQSZOBA

Kalandra vágytok? Imádjátok, ha tombol bennetek az adrenalin? Szeretnétek egy közös programot a barátokkal, de nem tudjátok eldönteni, hogy mi legyen az? Itt egy tipp, ami tökéletes csapatépítésre, lazításra, gőzkieresztésre. A PÁNiQ-SZOBA csapata roppant izgalmas programokkal várja minden kedves látogatóját!

paniq3

A PÁNiQ-SZOBA a világ első live-escape game szobái közé tartozik. Világszerte fellelhetőek, Budapesttől, Los Angelesen át egészen Sydney-ig. Magyarországon jelenleg 9 helyen találhatjátok meg. Sokszínű feladványokkal várja az odalátogatókat, igyekeznek minden korosztálynak ugyanolyan fergeteges élményt szerezni. Ennek érdekében 10 különböző tematikájú szobát alakítottak ki, hogy megtalálja az éppen “fogára valót”.
Fő profiljuk a szabadulószoba, mely nem csak bezártságot nyújt, hanem szükség van az emberek kreativitására, együttműködésére és némi intelligenciára. Aki esetleg úgy gondolja, hogy ez nem az ő terepe, mert “félős”, az is bátran vágjon bele, hiszen nem kell tartani a sötétben való ijesztgetésektől, ez nem egy horrorfilm. Itt a magas vérnyomást és a maximális izgalmat az idő rohamos fogyása biztosítja. Mindenféleképpen szabadjára kell ereszteni a fantáziát, hiszen az egyes helyiségekben minden tárgy lehet “kulcs”, ami nyitja az ajtót a következő szobába, hogy minél közelebb jussatok a kijárathoz.

szabadulószoba

Ez alatt az út alatt jó pár kódot, számzárat, rejtvényt és ördöglakatot kell megfejtenetek a szabadulás érdekében. Mehettek akár ketten, de akár tizenöten is, és kipróbálhatjátok a bezártságot, akár 10 méterrel a föld alatt!
A szabadulószoba mellett a PÁNiQ-SZOBA egy 8D-s moziélményt is nyújt, ahol ti is a film részesei lehettek! Ha pedig a feszültségtől és a hétköznapok idegeskedésétől szeretnétek megszabadulni, arra is lehetőségetek nyílik, baltadobálás formájában. Kell ennél több? Hát nem hinném..;) Menjetek és éljétek át a 100% izgalmat!
Végül elmaradhatatlanul szeretnénk megköszönni a PÁNiQ-SZOBA csapatának, amiért támogatták a Show’s Sonka résztvevőit, és így néhány sikeres és szerencsés csapat  is belekóstolhat az igazi kalandba.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s