Újabb látogatást tesz hazánkba a belga Lost Frequencies

Újra Magyarországon, az EFOTT-on a 24 éves belga DJ, Lost Frequencies! Nem ér senkit meglepetés, ha meghallja a nevet, mivel az elsők között jelentették be a külföldi fellépők között. A DJ 2017 februárjában lépett először színpadra Magyarországon, a We ❤ Budapest program keretei között, valamint ellátogatott már a Balaton Soundra is. Most végre a Velencei-tó partján is hallhatjuk zenélni.

fotó: Pozsonyi Roland

Ki ne ismerné, és jönne lázba a neve hallatán? 2014-ben hetekig állt a slágerlisták élén az Are you with me, (a dal eredetileg Easton Corbin szerzeménye, de ha szabad megjegyeznem, az átdolgozás véleményem szerint mérföldekkel megelőzi eredeti zenét), 2015-ben pedig fokozta sikerét a Reality című számával, ami a már jól megszokott zenei hangzásvilággal rendelkezik, így akár 2 taktus is elegendő, hogy rávágjuk a DJ nevét.

mais_2015_lostfrequencies

Ezzel a két számmal sikerült magát „bezenélnie” a köztudatba, majd követték további dalok is ’16-ban és ’17-ben, de ezeket hagyjuk meg a koncertre. A számait leginkább az alábbi 4 kategóriába lehetne besorolni, a műfajokat tekintve: tropical house, deep house, tánczene, popzene.

Az EFOTT-on szombaton fog a pult mögé lépni, éjjel fél kettőkor tudunk rá bulizni egy óriásit, feltéve, ha még meglesznek akkor a lábaink, az egész fesztiválon át tartó tánc után. Egy interjúból az is kiderül, hogy egy egészen más műfajt képvisel a DJ, nem a standard EDM-et. Változatosságot hoz a fellépéseiben, saját szavaival szólva:

„Az enyém ezzel ellentétben sokkal nyugodtabb, visszafogottabb, de továbbra is jól táncolható. Mélyebb élményt kaphat az én közönségem, de azért nem viszem túlzásba. Bőven szórakoztatóak az én szettjeim is. Nem is igazán tennék ilyen szempontból különbséget…”

_DSC2905

A kissé együgyű kérdésre, hogy tervezi-e tovább tovább folytatni a koncertezést idén, máris jön a jó hangosan nyomatékosított válasz: hát hogyne! Sorra vannak a fellépései rövid, néhány napos időközönként, egész nyáron. Az alábbi honlapon követhető, hogy mikor és hol lép fel a 24 éves tehetség. És ha valaki szeretne eredeti pólót, esetleg kiegészítőket vásárolni, arra is lehetősége van ugyanezen a hivatalos weboldalon.

EFOTT-2017_001_(-1nap)

Az utolsó tanács, mielőtt búcsúzom, az lenne, hogy senki ne hagyja otthon a veretikült, se a baszatáskát, mert egy óriásit fogunk bulizni  Lost Frequencies-re az idei EFOTT-on! Már csak alig egy hónap, és sütkérezhetünk a Velencei-tó partján. Addig is, kitartást nektek!
EFOTT- Csak szabadon….

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s