Egyetemi Napok – A pult másik oldaláról

Idén is brutálisan jó három napot tudhatunk magunk mögött, mint minden eddigi BME Egyetemi Napokon, ami immáron a 12. alkalommal került megrendezésre. Rengeteg koncert, DJ-k, akik szettjeire hatalmasat bulizhattunk. Nem, nem egy élménybeszámoló van készülőben. Vagyis valahol igen, hiszen igyekeztem megfogni a buli lelkét, a staffot, akik nélkül mindez nem jöhetett volna létre. Így hát feltettem pár kérdést a Csocsó Klub egy rutinos pultosának, Dudás Benedeknek, aki nagy örömmel osztotta meg emlékeit a fesztiválról.

12-bme-egyetemi-napok-2018-cover

Hogy érezted magad?

Rendesen elfáradtunk! Mind a három nap rengetegen voltak, utolsó nap ha jól tudom, több, mint 13 ezer ember. Utolsó nap Máté  Bencével 25 órát húztunk le egyben, az kicsit meredek volt. Viszont visszatekintve nagyon élvezetes volt. Rengeteg régi ismerőssel is találkoztam, akiket utoljára 2-3 éve láttam.

Mitől volt emlékezetes az idei Egyetemi Napok?

Ezen az éven ismét abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy pultfőnök lehettem. Viszont a tavalyi évhez képest, most 3 csocsós pultos is volt velem, akik biztosították a jó hangulatot a pultban.

Mi volt az a legmeredekebb sztori a pultból nézve, amire biztosan emlékezni fogsz?

Hűha, volt néhány. Akadt pár napi jegyes vendég, aki kihúzta a gyufát. A legidegesebb akkor voltam, mikor az egyik srác benyúlt és elvitt egy 1,5 literes bort. Persze utána mentünk és kitéptük a kezéből. A srác kicsit lefagyott, azt hitte túljárt az eszünkön.

Milyen volt a közös munka a többiekkel a pultban?

Nagyon jó. Hatan voltunk a pultban, 6 fiú ☹. Ebből négyen a Csocsóból: Simon, Ákos, Tomi meg Én. Rajtuk kívül velünk volt Peti és Vöri, akik nagyon rendesek voltak és a munka alól sem bújtak ki. Ha kértem valamit, mindig egyből ugrott valamelyikük, hogy elvégezze a kiadott feladatot.

42096575_1273705366102687_1933571122490507264_n

Van még esetleg valami jó sztori, amit szívesen megosztanál a nagy világgal?

Van pár vicces sztori. Az utolsó nap a fornettis eladólány volt olyan rendes, hogy a megmaradt pogácsákat/sütiket nekünk adta INGYEN! Nem kell mondanom, hogy ezek után elkezdtünk versenyezni azon, hogy melyikünk felesége lesz a csajszi.

Másik sztori  Ákossal történt. Egy kis alacsony hölgyemény, aki termetre Ákos esete lenne (de kinézetben mégsem volt a nagy Ő) kikért a mi hős pultosunktól legalább 10-15 piát majd megszólalt:

„Mi a neved?” – Ákos, mivel a nevét tartalmazó csocsós pólójában dolgozott, így büszkén mutatott a szíve felett lévő logóra: „Ákos!”

Ezután egy magasabb frekvencián megszólalt:
„ÁÁÁÁÁKOOOOOSS! Olyan szívdöglesztő vagy! Van barátnőd?”

A mi fiúnk viszont meggondolatlanul a következőt mondta:
„Nincs!”

A lányka pedig le is csapott a lehetőségre az alábbi kérdéssel:
„És szeretnél?”

Itt a bizonyték arra, hogy akár bulizol, akár dolgozol, garantáltan jól érzed magad. Nagyon szépen köszönöm Benedeknek az interjút! Ti pedig csemegézzetek belőle, olvassátok élvezettel, és ne feledjétek, jövőre ott találkozunk! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s