Martos Rádió – Világvége

Kicsit megkésve, de mégsem, érkezik egy kis bemutatkozás színvonalas rádióműsorunkról. Ahogy megszokhattátok már, minden csütörtökön 19.30-tól Világvége!

A műsort Levi, és jómagam, Kata vezetjük. A Világvége eredettörténete egészen egyszerű: kezdetben vala, hogy én, akkor még csak blogosként és technikusként üzemeltem, egyszer csak felvetettem a rádiós stábvezetőnek és jó barátomnak, Levinek, hogy mi lenne, ha csatlakoznék a műsorvezetői gárdához? Sőt, mi lenne ha együtt vezetnénk műsort. Ő természetesen nem tiltakozott eme remek ötlet ellen, így megszületett rendkívüli adásunk.37610240271_5396632f83_o Ahogy már megszokhattátok előző félévben, minden csütörtök este hallhattok minket emelkedettnél emelkedettebb témákat kivesézni. Előző félévben a tematikánkat elég erősen Dancsó Peti videói, illetve a Minden álmod című fantasztikus sorozata határozta meg. Mindkét forrás elég tartalmat adott a kezünkbe, végtelen beszélgetéseket lehetett róluk folytatni. Személyes kedvencem volt Dancsó Peti Randitippek profiknak Babettel videója, illetve a középsulis “kritikái”. A Minden álmod meg hát…önmagáért beszél.
unnamed
Ebben félévben kicsit más program szerint haladunk. Minden héten más témával jelentkezünk, igazi minőségi trash, csak Nektek! De ne aggódjatok, vissza fogunk térni a gyökerekhez. 😉 Eddig egy BME Napok review-t hallhattatok, ahol a legmeghökkentőbb, legabszurdabb pillanatokra emlékeztünk vissza amiket láttunk, illetve átéltük abban a csodálatos 3 napban. Még hallhattatok egy trash-foodos adást, ahol kitárgyaltunk az étkezés egyes végleteit. Illetve Levi hozott egy csodás cikket egy általános iskolai botrány kirobbanásáról, amit A bukás c. film egy részletének kiparodizálása okozott egy diák által.

Ja, és hát műsoraink meghatározó momentumai természetesen az aktuális zenék, melyeket nagy-nagy szeretettel hozunk el nektek, minden egyes adásban! Ha lehet így mondani, ezek a zseniális számok emelik műsorunk színvonalát igazán, hiszen mindig nagy gonddal válogatjuk őket, igyekszünk minél változatosabb repertoárt mutatni Nektek, hogy mindenki megtalálja a neki tetszőt.
Dióhéjban ennyit rólunk. Hallgassatok minket, ha a hét vége felé egy kis agyradírra vágytok, vagy csak hallanátok némi minőségi trash contentet. Mégegyszer, el ne feledjétek, minden csütörtökön 19.30 – 20.00, Világvége!

Martos Rádió – Mert Rólad szól!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s