Dübörög a Martos Rádió gólyaműsora

Újabb műsorral bővül a Martos Rádió repertoárja. A 8. hét elteltével már a gólyák is kezdik megtalálni a helyüket az egyetem világában és bontogatják szárnyikat, hogy ők is kipróbálhassák magukat a mikrofonnál. A héten indult el a Rugó névre keresztelt rádióműsor, melynek témája főleg a gólyalét nehézségei, lehetőségei, és élményei. A vezetője 3 lelkes gólya, akik szívesen meséltek magukról és a műsorról egy interjú keretében.

Az első adást csütörtök este 7 órától hallhattátok, ahol Bujtás Anna, Szabó Gréta és Kulcsár Sándor beszélgetett a gólyaélet első élményeiről, az évfolyamuk legnehezebb és legkedveltebb óráiról, illetve a tanáraikról. Az első adást mindhárman nagyon izgatottan várták, de nem csak ők, hanem a hallgatók is. A csütörtök esti adás rekordot döntött a hallgatószámmal! Ez rengeteg erőt adott a műsorvezetőknek, akik a továbbiakban is hasonló lelkesedéssel folytatják munkájukat.  Bár a műsor időpontja még nem végleges, biztosan sok más érdekes témát hoznak még el nektek a félév során. Sanyi úgy fogalmazott, hogy az összes gólyának tudná ajánlani a műsort, de a felsőbbéveseknek is nosztalgikus lehet visszahallani azokat a gondolatokat, melyek anno őket is foglalkoztatták.

Kicsit érdeklődtem a műsorvezetők múltjáról és a Martos Stúdióban betöltött szerepeikről is. Annának van rádiós múltja, mivel a középiskolai iskolarádióban is szerepelt már, Gréti pedig kiskorában (sőt még pár évvel ezelőtt is) rádiós vagy tévés műsorvezető akart lenni. Sanyi eddig nem foglalkozott sem médiával, sem rádiózással, de gondolta belevág valami újba.

image1

Így vezetik ők hárman a Rugót, együtt ötletelnek a témákról, szervezik meg és bonyolítják le a beszélgetést. A gólyaműsoron kívül más rádióműsorokban is hallhatjátok őket, valamint a lányok a Martos Stúdió fotós stábjába is jelentkeztek, hogy ott is részesei lehessenek egy jó csapatnak.

Támogassátok a gólyákat és hallgassátok rendszeresen a műsorukat, mert minden alkalommal egy jó hangulatú, kötetlen beszélgetésnek lehettek fültanúi. Hajrá gólyák, hajrá Rugó!

Martos Rádió – Mert Rólad Szól!

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s