Vegyésznapok 2019: KEDD

kiraly2019Már csak 3 hét és érkezik a tavaszi félév legnagyobb eseménye, a Vegyésznapok! Április 9-től 12-ig minden nap hatalmas bulikkal vár titeket a Martos Csocsó Klub és az Ars Presso. Az, hogy ezekről a bulikról ki fog gondoskodni, eddig rejtély volt, de most lerántjuk a leplet a nagy titokról és eláruljuk nektek a a keddi este előadóit.

A Vegyésznapok első buliján a hangulatról három fellépő gondoskodik majd. Az első ESD, akinek a Csocsó Klub már-már hazai terepnek számít, hiszen vegyészmérnökként végzett és visszajáró fellépője a Vegyésznapoknak. Mára már elismert DJ-vé vált és valószínűleg sokaknak nem kell bemutatni őt, hiszen fellépett már a BME Egyetemi Napok keretein belül, valamint az EFOTT-on és a Sziget Fesztiválon is.

esd_boom8

Nem hiszem, hogy van olyan, aki a második keddi előadót ne ismerné. Drop The Cheese nélkül idén sem telhet el a Vegyésznapok, évek óta számtalan, felejthetetlen estét hozott már el nekünk, így fergeteges buliját most sem érdemes kihagyni. Az elismert előadót szintén rengeteg fesztiválon, a BME Egyetemi Napokon, valamint sok Ars Presso buliban is hallhattatok már.

1FxSd8GT

Végül, de nem utolsó sorban jön az este harmadik DJ-je, aki nem más, mint Danny Better. Bár ő nem BME-s, a Csocsó számára sem idegen terep, hiszen a BGE-s DJ és Paloval március elsején a Spring Banger Party keretein belül közösen köszöntötték itt nálunk a tavaszt.

IMG_1490_png

Én ezután csak még jobban várom a Vegyésznapokat, remélem ezzel nem vagyok egyedül. A következő napokban jön a többi este fellépőinek listája is, de higgyétek el, egyik nap sem lesz kihagyható! Találkozzuk ott és bulizzunk egy hatalmasat!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s