VEGYÉSZNAPOK 2019: SZERDA

A tegnapi leleplezést folytatva, a mai nap fény derül a Vegyésznapok szerdai fellépőire. Nem is húznám tovább az időt, íme a becses fellépők:

Az estét Csenke Bálint, azaz Seolo fogja megkezdeni. A fiatal, békéscsabai DJ itthon talán annyira nem ismert, mint külföldön, pedig Németországban és Amerikában is szívesen kattintanak  a zenéire.

2009-ben profi BMX-esként robbant be a köztudatba, rengeteg elismerést bezsebelve, majd később döntött úgy, hogy a zenével szeretne foglalkozni. Azóta befutott, az összes nagy zenemegosztó portálon jelen van (Spotify, Apple Music, Youtube, SoundCloud). EDM stílusú muzsikával bírja táncra az éppen partizókat, és sokszor mindezt a saját zenéjével teszi. A Csocsóban is biztosan hatalmas bulit fog csapni nekünk, legyünk ott minél többen!

Az estét Palo fogja folytatni, kedvenc rezidens DJ-nk. Szinte az összes Ars Presso bulin találkozhattatok vele, illetve a BME Egyetemi Napokon is.Imádjuk az összes bulit amit ő csinál, szerintem szerda este sem lesz kivétel, fergetes hangulatra és őrületes bulira lehet számítani, szóval készüljetek, nagyot fog szólni! 😉

Palő

A nap harmadik előadója nem más lesz, mint Jumo Daddy. Találkozhattatok vele a BME Egyetemi Napokon, a tavalyi Vegyésznapokon, és a SLIP Gépészkari Napokon.

jumodaddy_kep

Országosan és nemzetközileg is elismert DJ. Az Irie Maffia egyik alapító tagja, billentyűzött a Kelemen Kabátban zenekarban, majd önálló DJ-ként rengeteg remixet, illetve saját számot készített. Ha valaki, akkor Jumo Daddy képes arra, hogy felejthetetlenné tegye a szerda estét.

Ha nem hiszed, járj utána! #otttali

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s