Vegyésznapok 2019: CSÜTÖRTÖK

Kilométeres vonatozás és a leghatalmasabb retro slágerek várnak minket a 2019-es Vegyésznapok csütörtöki estéjén. Akik számtalan kari eseményen törhetetlenül viszik a hangulatot a hátukon, idén újra eljöttek és egy hatalmas bulit csapnak!

Természetesen nem más a szereposztás csütörtökre, mint Tömös & Bruttshow a DJ pult mögött – eszeveszettül táncoló bulizók a parketten! Idén rendhagyó módon nem a pénteki záróestet zenéli végig a szeretett páros, de biztosak vagyunk benne, hogy ugyanúgy odateszik majd magukat, ahogy szokták!

33884118640_f0348f6c23_o

A duó mindkét tagja a Műegyetemen tanult, és Dr. Tömösközi Sándor jelenleg a katedra másik oldaláról támogatja a vegyészkarosokat. Tanulmányaik alatt kezdődött DJ pályafutásuk, és a kor zenei világát, hangulatát a mai napig felelevenítik egy-egy csocsós ereszdelahajam erejéig. Készüljetek fel, csütörtökön olyan zenék fognak szólni, amiket nem mindig hallhattok, mégis kívülről fújjátok a szövegüket!

Amit nem sokan tudnak, vagy talán még nem is sejtenek az az, hogy Ők ezekre a bulikra, – különösen a Vegyésznapokra – több héttel, sőt hónappal előbb elkezdenek készülni. Ez alatt persze nem az amúgy is hibátlan zenei műveltségük elmélyítését értem, hanem  azt, hogy évről-évre más és más jelmezzel, ajándékkal, vagy akár meglepetés produkciókkal készülnek.

Egy dolog biztos. Nincs még két olyan ember, akinek ennyit jelentene egy végigzenélt  este a Csocsóban és aki ekkora szeretettel és szenvedéllyel állna a DJ pult mögött. Talán nem árulok el nagy kulisszatitkot azzal, hogy idén is gőzerővel készülnek és biztosíthatom, hogy valami egészen különleges performansszal rukkolnak majd elő!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s