Gólyatoborzó- Légy Te is Stúdiós!

Kedves Gólyáink!

Minden évben eljön az a pillanat, amikor megjelenik az új évfolyam az egyetemen. Először a gólyatáborban találkoztam veletek, ahol megtapasztaltátok milyen is egy jó buli egy jó társaságban. Aztán beiratkoztatok, elkezdődött az év, ti pedig tele vagytok új infókkal, programokkal, tanácsokkal, amelyeket felsőbbévesektől hallottatok és azt sem tudjátok hol áll a fejetek.
Azonban most fényt gyújtok nektek a sötétségben, hogy bemutassak egy olyan Csapatot/Családot, amelynek érdemes a részesévé válni. Ez nem más, mint a Martos Stúdió…

A Martos Stúdió a VBK egyik öntevékeny köre, mely 1969-ben alapult, így idén ünnepelte 50. születésnapját. Egy médiakör, melynek feladatait 6 stáb végzi, összehangolt munkájuknak köszönhetően pedig mindig úgy működik, mint egy olajozott gépezet. De lássuk részletesebben mivel is foglalkozik a Stúdió pontosan.

Fotósaink a legtöbb kari rendezvényen ott vannak, hogy kameráikkal megörökítsék az esemény felejthetetlen (néha egyeseknek homályba vesző)  pillanatait. Őket láthattátok már a gólyatáborban, illetve a Félévnyitó AP buliban is. Korábbi munkáikat megtekinthetitek a Martos Stúdió Flickr oldalán is. Ha szeretsz fotózni, vagy csak szívesen kipróbálnád magad a kamera ezen oldalán, akkor a FOTÓS STÁB csak rád vár.

Videósaink remek videókat vágnak, promókat illetve reklámokat készítenek, miden évben elkészítik a Show’s Sonka promóvideóját, illetve a Vegyésznapokat összefoglaló aftervideót is. Ha érdekelnek ezek a remekművek, látogassatok el a Martos Rádió Youtube oldalra. Úgy érzed, szívesen lennél a következő ilyen videó producere, operatőre vagy vágója? Gyere és csatlakozz a VIDEÓS STÁBhoz!

A Martos Kollégiumban működik a Stúdió legrégebbi stábja is, a MARTOS RÁDIÓ. A rádió műsorvezetői minden este érdekes és szórakoztató témákkal várják a hallgatóikat. A félévi műsoruk egy későbbi cikkünkben olvasható lesz. Ha viszont jobban érdekel a rádiózás annál, mint hogy csak hallgasd a műsort, szívesen beszélsz és azt szeretnéd, hogy a te hangod is felcsendüljön a rádióban, akkor ne habozz és légy te is rádiós műsorvezető.

martosradio-logo

A kari rendezvényeink minőségi hang- és fénytechnikáját, illetve a bulikban a füstöt mind a TECHNIKUS STÁBnak köszönhetjük. Ha érdekel a hangosítás, a világítás, vagy szeretnéd, hogy egy buliban te szórakoztasd a közönséget a DJ pult mögül, akkor itt biztosan megtalálod a neked való csapatot.

Marketingeseink azért dolgoznak, hogy ti halljatok rólunk, a Stúdió promotálása a fő feladatuk. Plakátokkal, szórólapokkal juttatják el a híreket hozzátok. Ha titokban egy photoshop-mester vagy, vagy szeretnél azzá válni, akkor a MARKETING STÁBban biztosan megtalálod a helyed.

Végül de nem utolsó sorban a mi stábunkat is megismerhetitek. A blog stáb feladata, hogy a kari élettel kapcsolatos cikkekkel szórakoztassa olvasóit. Ha úgy érzed, van benned újságírói vagy blogos tehetség, semmiképp ne tartsd magadban, légy te is a MARTOS BLOG szerkesztője.

letöltés

Több stáb munkája is érdekel? Annál jobb, próbáld ki akár mindet és válassz, vagy légy egyszerre több stáb tagja is. Hiszen mi mind egy nagy csapat vagyunk, és bár stábokba vagyunk osztva, a munka és az élmény így is közös.

Ezeken kívül van egy olyan kari rendezvény, melynek megszervezésében az összes stáb részt vesz. Erről a nagy tavaszi eseményről már biztosan hallottatok, ez a Show’s Sonka. Hatalmas buli egy héten keresztül, ami precíz szervezés nélkül egyik évben sem sikerülhetett volna ilyen jól. Az elmúlt években nem múlhatott el Vegyésznapok Show’s Sonka nélkül, és reméljük, hogy ez a következő sok évben is hasonlóan lesz.

sss_figu2

És fontos, hogy a feladatok mellett a szórakozásról se feledkezzünk meg. Kis Családunk mindig gondoskodik a jó hangulatról. Csapatépítő kirándulásokra megyünk, közös pizzázásokat tartunk és nincs olyan AP buli, ahol ne képviselnénk magunkat.

53882711_2260462444021623_5400440368447619072_o

Szóval összefoglalva ez egy igen egyszerű képlet:

TE + STÚDIÓ =

Ha szeretnél rólunk többet megtudni, és bepillantani a mindennapjainkba, keress minket Facebook vagy Instagram oldalunkon, vagy kérdezz bárkitől, akinek a pólóján vagy pulcsiján ezt a logót látod:

stúdiólogóéles2

És ne feledjétek, gyertek el a NYÍLT GYŰLÉSünkre, amit Október 3-án tartunk 20:00-tól a Martos Kollégium 541-es szobájában. Akinek nincs koli kártyája az se izguljon, mindenkinek adunk vendégkártyát a portán. Gyere, és légy te is a MARTOS STÚDIÓ tagja!

WE WANT YOU FOR MARTOS STÚDIÓ!

44736515922_bfee45ff9f_o

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s