BME Egyetemi Napok 2019- Bulizz még egyet!

BME_EN_logoRemélem mindenki tudja, hogy a szeptember nem csak az egyetem kezdetét jelzi. Nekünk ez a hónap szorosan összekapcsolódik az őszi félév kezdetét segítő, nyár záró, hatalmas bulizással, a BME Egyetemi Napokkal. Most, egy hónappal az party sorozat után, nosztalgiázzunk egy picit, nézzük, mi is történt az idei fesztiválon.

Az idén ezen a három napon minden fiatal meg akarta mutatni, hogy milyen nagyot is tud bulizni. Ez látszott abból is, hogy az előző évekkel ellentétben, már több nappal a fesztivál kezdete előtt elfogyott az összes diákbérlet, és több napra is kitették a “sold out” táblát. Ez érthető is, hiszen ebben az évben is szuper előadók léptek fel, minden nap kedvünkre válogathattunk a különböző színpadok közül.

A keddi estén viszonylag korán kezdtük a bulit, mert első fellépők között volt a Bagossy Brothers. A magyar zenekar dalszövegei sokak számára ismerősek voltak, így a közönség is beleadott mindent. A hangerővel és a hangulattal biztosan nem volt baj. Ezután egy másik színpadon Dj PALO következett, ami egyenlő volt azzal, hogy a VBK-sok tudták hol a helyük. Ráadásul, ezt nem mindenki tudja, de Palo aznap ünnepelte a szülinapját, és ez a fellépés tökéletes szülinapi ajándék volt számára. Azt mondta, hogy nagyon jól érezte magát ő is, és méltó mód meg tudta ünnepelni ezt a jeles napot. Az este további részében sem unatkoztunk, rengeteg jobbnál jobb fellépő közül válogathattunk, ilyen volt például Majka, a Paddy & The Rats, Mikee Mykanic, az AK26, Drop the Cheese, Katapult Dj és Burak Yeter. Az AK26 koncerten például annyian voltak, hogy az emberek nem fértek be a sátor alá, tolongtak és lökdösődtek. Burak Yeter pedig annak ellenére, hogy viszonylag későn lépett fel, szintén rengeteg embert mozgatott meg.

BME_EN_koncert

A szerdai nap sem volt eseménytelen, bár az embereken már látszott, hogy az előző este elég jól sikerült. Néhányan másnaposan, néhányan újult erővel kezdték ezt a napot. De előadókból itt sem volt hiány, a nagyszínpadon a Bëlga kezdte az estét, amelyet rögtön a Follow the Flow követett. Gondolom nem is kell mondanom, hogy mindkét koncert iránt nagy volt az érdeklődés. A közönség énekeltetése itt sem maradhatott el, a leglelkesebbek másnap már eléggé berekedve keltek. A napot két színpadon is hatalmas buli zárta, majdnem egy időpontban indult a Necc Party és a Tesco Disco. Akikben még maradt energia, azok itt megmutathatták, hogy mennyire tudnak bulizni.

Az utolsó napon, csütörtökön sem hagyott alább a hangulat a BME Egyetemi Napokon. Aznap lépett fel Sunseed, az AWS, a Konyha, a Dublic és még sorolhatnám. De a legnagyobb tömeget talán a Krúbi & Dé:Nash vonzotta a színpad elé.

Összefoglalva az biztos, hogy én idén sem unatkoztam, és hogy jövőre is hasonlóan jól fogom érezni magam. Remélem ezzel nem vagyok egyedül, és jövőre is sokatokkal találkozom. Szerencsére már az időpont is megvan, szóval készítsétek a naptárakat és véssétek gyorsan fel a dátumot, 2020. szeptember 15 és 18 között már biztosan lesz programotok.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s