Elindult az idei Show’s Sonka…kicsit másképp

Kezdem a rossz hírekkel.
Mint azt már biztosan mindannyian tudjátok, sajnos a 2020-as év eddig nem kedvezett a kari napoknak. Március 9-én, alig egy héttel az előfeladatok kiosztása után érkezett először a szörnyű hír, miszerint idén (a tervezett időpontban legalábbis) nem lesz Sonka. Mindenkinél előkerült a szomorú – vagy éppen a dühös – arc, sirattuk, gyászoltuk a tavasz legjobban várt eseményét.
Erre még pár lapáttal rátett, amikor 2 nappal később megtudtuk, hogy otthonról kell folytatnunk a félévet, majd pedig újabb 3 nap múlva bizonytalan időre búcsút kellett intenünk szeretett lakhelyünknek, a Martos kolinak.

Ezen események után tudjuk mit éreztek. Mint egy kisgyerek akitől elvették a legkedvesebb játékát.
De egyet se féljetek kedveskék, a Martos Stúdió fáradhatatlan tagjai, illetve a X. Show’s Sonka hihetetlenül klassz szervezői gárdája nem hagy Titeket egyedül ezekben a rettentő időkben!

Nem vagy egyedül! #ittvagyunkegymásnak #maradjotthon #maradjrottyon

Elhoztuk Nektek ugyanis az ELSŐ SotthONKÁt! Bizony, jól olvastátok! SotthONKA, avagy Sonka otthon.
Hogy mit is értünk ez alatt?
A szervezők részéről szeretnénk minden nap posztolni többek között olyan tartalmakat, amik az adott napra tervezett programhoz kapcsolódnak.

Tehát hétfőn egy jó kis reggeli, majd szakmai délután…de azért a meglepit nem lőjük le!
Kedden táncpárbaj, pluszpont ha a családot is sikerül megmozgatni! Majd délután szigetelés.
Szerdán akinél csak van lépcső mozduljon meg és mehet is az a kolifutás! Bármi ami elmegy (akár általatok kitalált, vagy akár korábbi évben kiadott) LEG-nek! És persze nem maradhat ki az esti “városi vetélkedő” sem, ezúttal mindenki otthonról, video chat-en!
Az egész megkoronázásaként pedig mi sem lehetne jobb, mint még egy kis mozgás a csütörtöki sportnap keretében!

Célunk az, hogy legalább ezen a héten egy mentsvárat biztosítsunk nektek, és az amúgy már standard stresszoldó cuki kutyás-cicás posztok mellé ráeresszünk azÖsszes lehetséges news feed-etekre annyi boldog, őrült, nosztalgikus – vagy éppen eddig sosem látott – kontentet, amennyit csak tudunk!

Tehát figyeljétek egész héten a Show’s Sonka Facebook oldalát, illetve a Martos Stúdió Instagramját, amit az @martos_studio felhasználónéven értek el!
Illetve arra kérünk Titeket is drága játékosok, szervezők, volt szervezők, régi játékosok, hogy ha Nektek van bármi nyomdafestéket legalább valamennyire tűrő emléketek, avagy nagyjából vállalható videótok, vagy bármilyen tartalmatok amit meg szeretnétek osztani a világgal, akkor ne habozzatok! Használjátok a #showssonka2020 #sotthonka #sonkaotthon #sonkaranten és hasonló hashtag-eket, illetve jelöljetek meg Minket valamilyen formában, hogy semmiről le ne maradjunk!

Tartsátok szem előtt persze magatok, és családotok egészségét, ne csináljatok olyat, amit veszélyeztetné azt! Továbbra is aktívan támogatjuk a #maradjotthon mozgalmat, és Mindenkit arra intünk, hogy legyen elővigyázatos!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s