x. show’s sonka – nevezés újratöltve

Eljött a pillanat amire szerintem mindenki vár 2020 márciusa óta…Újra itt vagyunk, töretlen lelkesedéssel, sonkásabb hangulatban, mint valaha! A koronavírus járvány majdnem megakadályozta a X. Show’s Sonka beteljesülését, de hiábavaló próbálkozás volt! Potter sereget toborzott, hogy legyőzze az abszolút gonosz COVID-19 minden mutánsát, hogy aztán eljöhessen egy jobb kor, a Sonka kora. A szervezőkkel visszaültünk a roxforti iskolapadokba, hogy felelevenítsük az ott elsajátított ismereteket, hogy a lehető legemlékezetesebb 5 napot hozhassuk el Nektek! Helyeket elfoglalni, Mr. Weasley repülő autójában öveket becsatolni, pálcákat fel! Ugyanis SZEPTEMBER 20-ÁN ELSTARTOL A
X. SHOW’S SONKA ÚJRATÖLTVE!

A NEVEZÉS RÉSZLETES INFORMÁCIÓIÉRT OLVASSATOK TOVÁBB!

A jelentkezés feltételei:

 • Legyetek legalább 18-an, legfeljebb 25-en!
 • Törekedjetek arra, hogy a csapat lehetőség szerint a legkevesebb külsős (sohasem volt aktív hallgatói jogviszonya a Karral) tagot tartalmazza (legfeljebb 2 fő)! A kimaradt év miatt a volt VBK-sok száma idén a szokásosnál több fő lehet!
 • Találjatok ki egy csapatnevet!
 • Legyen egy csapatkapitányotok (CSK) és két csapatkapitány helyettesetek!
 • Töltsétek ki a jelentkezési lapot értelemszerűen!
 • FONTOS! A koronavírus járványra való tekintettel idén a Show’s Sonka vetélkedőn való részvétel védettségi igazolványhoz lesz kötve, ezért kérünk Titeket, hogy a szokásos név, Neptun-kód, évfolyam mellé a személyi igazolvány számotokat és a védettségi igazolványotok számát is írjátok rá a jelentkezési lapra, ezt a beiratkozáson ellenőrizni fogjuk. Ha az adott csapattag jelenleg nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal de szeptember 1-jéig rendelkezni fog vele, akkor írjátok oda, hogy “folyamatban”! Megértéseteket ezúton is köszönjük!
 • Küldjétek el a kitöltött jelentkezési lapot 
  2021. július 12. 11:59-ig a showssonka@gmail.com e-mail címre!
 • FONTOS! Kérünk Titeket, hogy ne vegyetek fel kapcsolatot semmilyen italt forgalmazó céggel támogatás végett, ezt MI ELINTÉZZÜK HELYETTETEK!
 • Jelentkezéseteket abban az esetben fogadjuk el, ha minden feltételnek eleget tesztek az e-mailben!Csak az első 10 érvényes jelentkezést áll módunkban elfogadni. Az elmaradt 2020-as Show’s Sonka vetélkedőre is jelentkezett csapatok nevezéseit előnyben fogjuk részesíteni. A fennmaradó helyeket a jelentkezés sorrendjében töltjük fel. Az egyéni elbírálás jogát fenntartjuk!A vetélkedő részleteit a jelentkező csapatokkal közöljük majd. Ha kérdésetek van, írjatok a showssonka@gmail.com-ra!

Addig is járjon át benneteket a Sonka Szelleme!

A Szervezők

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s