Show’s Sonka támogatói

Az idei Sonka felejthetetlen élményeit nem csak az idei év csapatainak és szervezőinek köszönhetjük, de a program sikere bőkezű támogatóinknak is feltétlen érdeme. Ezzel a cikkel is szeretnénk kifejezni hálánkat a támogatók felé, és reméljük, hogy a következő évek Show’s Sonkáit is veletek együttműködve rendezhetjük meg.

A Show’s Sonka főszervezői és a szervezői csapat szeretné megköszönni elsősorban a ZéHá Pubnak, akik külön nyereményjátékkal, extra nyereményekkel, egy 10.000 forint és egy 5.000 forint értékű utalvánnyal támogattak minket. A Guri Serháznak, a Black Dog Pubnak és az Ecker Étteremnek, akik 20 db 10%-os kuponnal járultak hozzá a nyereményekhez. Szintén köszönjük az Amore di Napolinak, akik 10 db 10%-os kupont ajánlottak fel nekünk és az SNK Ardaco Kft-nek, akiktől egy 10.000 Forintos utalványt kaptak a játékosok.

Emellett külön köszönetet szeretnénk mondani a Hoptopnak, akik 15 karton sörrel támogatták a csapatokat és a szervezőket egyaránt, és a Jägermeister Magyarországnak, akik a Parkolás nevű programunkon saját állomást tartottak, játékkal és rengeteg ajándékkal készültek.

Reméljük, hogy a csapatok örömüket lelik a támogatók által biztosított nyereményekben!

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s