Előfeladatok

Előfeladat-totó

Íme az előfeladatok listája, kéretik a feladatokat április 16-án reggel a beiratkozásra magatokkal hozni, hogy el tudjuk bírálni őket.

Előfeladatok:

1.Csapattani alapismeretek

Készítsétek el csapatotok pólóját, zászlaját, a lehető legkreatívabb módon, hűen tükrözze a csapatotok képét, a lehető legjobbra törekedjetek, ugyanis az egész hét folyamán ezek lesznek a fő kellékeitek a feladatok folyamán! Készítsétek el csapatotok indulóját! Legyen mivel buzdítanotok a sajátjaitokat, mutassátok meg a többi csapatnak kik vagytok ki!

2.Best of Legalja Hungary 2012

Készítsétek el, töltsétek fel Youtube-ra csapatotok videóját a csodálatos számra, amit a csapatkapitány-találkozón kaptok! A feladat célja, hogy olyan videoklipet készítsetek a zenére, amely a tv-ben is megállná a helyét, legyen szórakoztató vicces, közben mégis mutassa be a csapatotokat! Kötelező a számot (csak és kizárólag azt) felhasználni, amit tőlünk kaptatok! Miután elkészült és feltöltöttétek Youtube-ra a linket juttassátok el hozzánk, hogy mi is tudjunk reklámozni titeket, és küzdjetek a karon hallgatók like-jaiérta Show’s Sonka oldalán!

3.Nómenklatúra

Mutassátok be magatokat, a csapatot, kik vagytok honnan érkeztetek, mesterségetek címere, mit képviseltek! Törekedjetek a lehető legszellemesebb módon, és a legpontosabb helyesírással végrehajtani a feladatot! A kész, csapatotokat bemutató leírást küldjétek el nekünk a showssonka@gmail.com email-címre! Úgy készítsétek el, hogy ezután az írásotok kikerül a Martos Rádió blogjának Show’s Sonka oldalára (https://martosradio.wordpress.com) ahol bárki megtekintheti, a többi csapat és a többi érdeklődő is csekkolhatja a pontozóbizottságon kívül!

4. A világ egy sörnyitó

A feladat címe önmagáért beszél, várjuk videóitokat, amin bemutatjátok nekünk, hogy a világ valóban egy sörnyitó! Mutassátok meg, hogy egy igazi VBK-s Bear Grylls-t megszégyenítő módszerekkel és helyeken képes egy sört felbontani, hogy magába jutassa eme értékes nedűt!

5. Everyday we’re shufflin’!

A feladat nagyon egyszerű, egy újabb kiváló videót várunk tőletek, amin az általunk kiadott koreográfiát a legkreatívabb helyszíneken előadjátok flashmob formájában! A videón a lehető legnagyobb létszámban legyetek jelen! (flashmob: a táncnak az a fajtája, mikor egy ember elkezdi a koreográfiát, majd a többiek fokozatosan becsatlakoznak, ha így se világos üssétek be youtube/google-ba és máris világossá válik számotokra) A koreográfiát nagyon jól gyakoroljátok be, mert előfordulhat hogy még szükségetek lesz rá a héten 😉 !

 6. Szintetikus Sonkalabor

A mérés célja: készítsétek el nekünk a csapatotok receptúrája és hagyományai alapján a házilag főzött, sonkafagylaltot! Elméleti termelés: 1 liter. Kérjük, a termékhez csatoljátok a mérést bemutató és ez alapján azt reprodukálható jegyzőkönyvet. Figyelem: rendes nem lefőzött fagylaltot nem áll módunkban elfogadni, a sonkának, mint főkomponensnek homogén eloszlatva kell szerepelnie benne, semmilyen sonkás vanília vagy egyéb gyári fagylaltot sonkával nem fogadunk el, csak az általatok ténylegesen készített sonkafagylaltot!

7.Propagandatan

Készítsetek plakátot a házasságon kívüli szex mellett, hozzátok el nekünk transzparenseteket! Legyen minél egyénibb és kreatívabb, valamint akár az utcán is állja meg a helyét, tehát a megfelelő stílusra is ügyeljetek! Források a feladathoz, hogy egyértelmű legyen a cél:

Indavideo.hu – Hoffmann Rózsa csak szerelemből szexelne

Hírcsárda – Házasság utáni szex

Hírcsárda – Brit tudósok szerint káros a házasság közbeni szex

Index.hu – Senki nem fog senki hálószobájába bemenni

8.Épületszerkezettan

Az alábbi eszközök segítségével készítsétek el a CH épület minél szebb és részletesebb, kidolgozottabb mását! Figyelem: nem a méretre, hanem a méretarányos kidolgozottságra és hasonlóságra járnak a pontok! Azonban egy megfelelő méretet el kell érniük az épületeknek hogy megfeleljenek a kritériumainknak. Használható eszközök: gyufa/fogpiszkáló, ragasztó, hajlakk

9.Celebgyakorlat

Érjétek el, hogy kerüljetek be a televízió adásába! Erről bizonyításképpen hozzatok egy felvételt nekünk! Az hogy hogyan és mivel kerültök be az a ti dolgotok, legyetek kreatívak, valós felvételt várunk, egy valós televízió adásába kerüljetek be!

10.Elsősegély

A feladat a tavalyihoz hasonló, menjetek el a Plazmaszolgálathoz, és adjatok minél több mennyiségű (ml) vérplazmát, a csapatok hozzák be a kapott szelvényeket! Az adatokat összesítjük, a feladatot csapatszinten bíráljuk el, a legtöbbet adó csapat, és nem a legtöbbet adó személyt birtokló csapat a győztes!

 

11.Ars Shoetica

Írjátok meg a Show’s Sonka indulóját! Törekedjetek arra, hogy ne legyen túl hosszú, túl bonyolult, fülbemászó legyen a szövege és a dallama is, könnyen tanulható legyen, hogy fennmaradhasson, és úgy énekelhessék az utódok évről évre, mint mi a vegyészindulót!

12. Teleshonka

Készüljetek fel, hogy az előfeladatokkal együtt megkapott tárggyal a Show’s Sonka hétfői nap folyamán este egy 3-5 perces stand-up teleshopot le kell vezényelnie a csapatotokból 1-3 főnek. Felkészülésképp segítségül megkapjátok a tárgyat és elkezdhettek ötletelni rajta, hogy hogyan legyen minél szórakoztatóbb a műsorotok. Törekedjetek a minél igényesebb jó humorú előadásra, az időkeretet töltsétek meg, de ne lépjétek túl, valamint számítsatok rá, hogy méltán híres zsűrink fogja elbírálni produkciótokat!

13.Könyv-elő!

Itt az idő, hogy az 505 újra könyvtárként funkcionáljon, ehhez ti is hozzájárulhattok! Nincs más dolgotok, mint régi, megunt, olyan könyveiteket, amiket ajándékba kaptatok, de ki se nyitottatok valami jobb érdekében tovább adjátok! Pláne ha még honoráljuk is! A Mentor Kör kezdeményezéséhez most ti is csatlakozhattok. A feladathoz csak is kizárólag könyveket(egyéb jegyzeteket, folyóiratokat nem áll módunkban elfogadni)hozzatok! Mielőtt hoznátok a könyveiteket 2 nappal előtte a deMentorok kérésére jelezzétek e-mailben a mentorvbk@gmail.com címen, az üzenet címe Könyv-elő legyen! Fontos hogy regisztráltassátok, hogy melyik csapat hozta a könyveket!

 

+1Felületaktív anyagok – gyakorlat

Hozzatok fényképes bizonyítékot róla, hogy lányaitok, ja és fiaitok minél több kirakatot szabadítottak meg a főváros porától, nedves felületaktív anyag segítségével. A pontozás alapja a kreativitás és a minőség.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Martos Rádió – mert rólad szól!

%d blogger ezt kedveli: