Szia, mit iszunk ma?

Ha az a válaszod, hogy mindent, ami belefér, akkor egy jó kis este elé nézel, de lehet, hogy a másnap nem lesz kegyes hozzád. Ebben az esetben érdemes átböngészned ezt a cikket, hátha találsz valami hasznos tippet az eljövendő macskajajra.e284e61295689df90adc7408d1cfddef

Sok legenda kering arról, hogy mi is segíthet az emberen egy jó kis tivornya utáni reggelen. Én és a barátaim elhatároztuk, hogy fényt derítünk az igazságra, és kipróbálunk néhány házi praktikát. Erre megfelelő alkalmat kínált a X.BME Egyetemi Napok.

Mivel itt még nincs forgalomban az a jégkrém, amit Dél-Koreában fejlesztettek ki, (Ázsiában itt fogyasztják a legtöbb alkoholt) és állítólag elmulasztja a másnaposság tüneteit, egyszerűbb módszerekhez folyamodtunk.

Egész átlagos dolgokkal indítottunk, mint például a víz. Lehet, hogy ez a legalapvetőbb dolog ami másnap eszedbe jut, de tényleg senki ne becsülje le, mert olyan “gyógyszernek” bizonyult, ami simán lepipált minden mást.

Kedves barátaim bevallása szerint a meleg leves, a gyömbértea és a kefir is hatásos. Azonban ha bárki azt mondaná, hogy az ecetes uborka leve csodákat tesz… hát nem. Bizonyítottan nem. Senki ne próbálja ki.k

Jómagam megpróbálkoztam a reggeli testedzéssel… Esküszöm, tényleg megpróbáltam, de már az első lehajlásnál éreztem, hogy ez így nem lesz jó, ezért inkább egyszerűbb módszert választottam magamnak. Nos, nekem a jégkocka szopogatása sem segített…

workout-sweat-wine-booze-drinking-ecards-someecards

Leghatásosabb módszernek a napindító banánturmix, utána pedig egy kis hancúr bizonyult. Ez azért nem hangzik olyan rosszul, mint az uborkalé, ugye?

Valószínűleg a fekete mágia nem hatásos, de erre biztos választ még nem tudunk adni…

Persze ilyenkor mindenki megjegyzi, hogy inkább előzzük meg a bajt, és módjával bánjunk bármilyen nemű alkoholos itallal, ezért én is csak azt tudom mondani, hogy felelősségteljes fogyasztást kívánok mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s