A 2018-as EFOTT top 10 csődöre

Az idei stúdiós delegáció – talán a hölgykoszorú találóbb – cseppet sem fogta vissza magát az EFOTT-on. Elzu és Szasza éjszaka a fesztiváltömeg szerves részét képezték, de napközben vérbeli sajtósként kutattak és közvetítettek nekünk. Néha arra is maradt idejük, hogy legeltessék a szemeiket, hiszen azt nem csak a srácoknak szabad…

Egy átbulizott éjszaka után arra ébredtünk, hogy minimum 100 fok van a sátorban, így gyorsan elindultunk egy életmentő csobbanásra a Velencei-tóba, viszont utunk során nem tudtunk elmenni kamera nélkül a csodálatosan kidolgozott férfi testek mellett. Így a napszúrást kockáztatva, de nemes cél érdekében úgy döntöttünk, megörökítjük a számunkra legvonzóbb fiúkákat, hátha pár hölgy olvasónk lemaradt volna Róluk. 😉

Lássuk csak, kiket talált meg a kameránk!

Kezdjük is azzal a kék szemű sármőrrel , aki nem csak a legcukibb mosollyal, de az EFOTT-on lévő legjobb férfi fenékkel rendelkezik. Ő volt az, aki először kameránk elé állt, ezzel megadva az ötletet a TOP10-hez.

Sokan párosával járták a strandot, közben feltérképezve az éppen másnappal, vagy a nappal küzdő hölgyeket (a fesztivál szeretetét akár saját magukon is viselve :D).

Találkoztunk magányos farkassal is, aki egy sziklán pihentette izmait, bár annál kedvesebben állt modellt nekünk… kevesek egyike, akinél a lábnap sem maradt el!

efott-5.jpg

Voltak visszafogottabb, ám annál cukibb fiúk is…..

efott61.jpg

Találkoztunk a naplementében strandröpiző igazi sportemberrel is.

efott7.jpg

Valamint olyanokkal, akik Color Fest-ről menekültek a vízpartra…..

efott6.jpg

És végül, de nem utolsó sorban jöjjön a leggyönyörűbb faszi, személyes kedvencünk. Nem elég, hogy arany ember, de a zenéi egészen reggel 6-ig ébren tartottak minket a kicsit megcsúszósabb napokon is. Kívánhatnak-e a hölgyek Tőle jobbat?! Nem hinném… 😉 Ki más lenne, mint…..K3K0!

keko

 

Ha esetleg lemaradtál Róluk, tudunk 10 okot, hogy gyere jövőre!

Ott tali! 😉

EFOTT – csak szabadon….

Egy gondolat a(z) “A 2018-as EFOTT top 10 csődöre” című bejegyzésnél

Hozzászólás