Már csak egy hét …

vbklogoAhogy már korábban is megírtuk, több száz gólya nyert idén is felvételt a BME-VBK-ra. Reméljük már többen látogatják közülük is oldalainkat, mivel az elkövetkező egy hónapban főleg hozzájuk, hozzátok fognak szólni cikkeink. Mi mással indulhatna egy elsős egyetemi élete, mint a gólyatáborral.

gólyatábor csoportAugusztus 7-10. között kerül megrendezésre az idei vegyész gólyatábor a már megszokott helyen, Balatonlellén. A szervezők már lázasan égnek az előkészületekben (néhányan sajnos szó szerint is), jobbnál jobb programokat szervezve. Biztos sok mindent hallottatok már a gólyatáborokról, akár a vegyészkaréról is. Ebben az évben azonban több változtatás is történt. Elsősorban, hogy a táborban lesz a toborzás, nem kell minden gólyának felutaznia előtte Budapestre. Így sajnos elmarad a közös leutazás is a szervezőkkel. Azonban már működik a facebook oldalunk, ahol ismerkedhettek és ti szervezhettek kisebb-nagyobb csoportokban való közös leutazást. Mi is fogunk majd ajánlani járatokat, amivel érdemes jönni, de erről majd később.

Na de miért is jöjjetek?

A gólyatábor mindenkinek egy örök élmény. Itt akár olyan barátságokat is köthettek, ami meg fogja határozni az elkövetkezendő jó pár éveteket az egyetemen, de hacsak az indulásban segít az is jó lesz. Majd rájöttök, hogy az egyetemet egyedül nem lehet elvégezni, szóval mindig jól jönnek a segítőkész társak. A táborban kb. 40 szervező fog részt venni, illetve több meghívott vendégünk is lesz. Tőlük értékesebbnél értékesebb információkat tudhattok meg, illetve ti is bátran kérdezhettek. Találkozhattok majd karunk dékánjával és az oktatási dékánhelyettesünkkel is, akik beszámolnak nektek, hogy mi vár rátok az elkövetkezendő pár évben az oktatás terén. Bemutatkoznak a karon működő körök, és reméljük közületek is sokan fognak kedvet kapni az azokba való belépéshez. Persze lesz itt sok móka, kacagás. Napközben sport programok, vetélkedők, természetesen este meg buli buli hátán. Sok mindent nem akarok elárulni, hogy meglepetés legyen számotokra. Egy dolog biztos, a táborban tanulás nem lesz. 😀

Nekem szervezőként már ez lesz a negyedik, így elmondhatom, hogy nincs két egyforma. Minden évben történnek szokatlan dolgok, vannak meghatározó emberek, tudtok még a több éve itt lévő embereknek is újat mutatni, amiről majd mindig a ti gólyatáborotok fog mindenkinek eszébe jutni. Ha ti sem akartok erről lemaradni, akkor jelentkezzetek! Az első 160 gólya jöhet, szóval siessetek, mert ha lemaradtok, örökre megbánjátok!

folyt.köv.

Egy gondolat a(z) “Már csak egy hét …” című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s