Körexpó 2014

Körexpo thumbnailAz előző évek sikerein felbuzdulva, november 6-án, 18:30-tól idén is megrendezésre kerül a BME-VBK Körexpó a Martos Csocsó Klubban, a Mentor Kör és Bogrács Kör közös szerevezésében.

Ez az évnek az a napja, amikor minden kör odateszi magát, hogy a lehető legvonzóbban tudja reprezentálni tevékenységeit az érdeklődőknek. Ez több dolog miatt is fontos. Elsősorban ez egy lehetőség az adott körnek arra, hogy promótálja saját magát, potenciális új tagokat keressen. Ez nehéz feladat, hiszen egy öntevékeny kör baráti társaság és munkahely is egyben. Ezenkívül a jelenlévő körök itt rákényszerülnek, hogy együtt dolgozzanak, ami által ők is jobban megismerik egymást, ötleteket meríthetnek a másiktól, vagy akár közös projekteket is megálmodhatnak.

Az expó fő arculata most sem más, mint a játék. Játszani mindenki szeret, és egy nehéz egyetemi nap után ez nem is túl megerőltető. Közelebb hozza az embereket legalább annyira, hogy oldottan tudjanak beszélgetni egy-egy adott körről. Nem mellesleg apró édesség, vagy akár sör is jár jutalmul a játékokért.

Aki minden standnál játszott és alá is íratta a bejáratnál kapott menetlevelét, az még egy nyereményjátékon is részt vehet, ahol  értékes ajándékok kerülnek kisorsolásra: a Bogrács Kör december 4-i főzésére ingyenjegyek (menü: bolognai),  a november 7-ei AP-ba koktélkuponok, Csocsós sörkuponok (amit akár a körexpó alatt is beválthattok).

Reméljük, hogy minél többen időt tudtok szakítani a hétköznapi forgatagban, hogy közelebbről láthassátok a Kari közösségi élet mozgatórugóit.

Ne feledjétek:
november 6. csütörtök, 18:30, Csocsó Klub: Körexpó

Üdvözlettel: a főszervezők

10743616_10202522641536862_596779526_n

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s