Vegyésznapok ’15 Fellépők – Tömös és Bruttshow

A(z) FBCover.jpg megjelenítése
Pénteken az emberek jelentős részében már kis mennyiségű energia szokott maradni az egész heti partizás miatt. Nagy valószínűséggel a szervezők ezért hagyják mindig utolsó napra, azaz péntekre, az egyik legkarakteresebb bulit, ugyanis ha  Tömös és Bruttshow megjelenik, három dologban lehetünk biztosak. A vonatozásban, a retro hangulatban, és abban, hogy valami meglepetésre biztos lehet számítani.  Természetesen az idei Vegyésznapok péntekje sem maradhat el a páros megjelenése nélkül.

11026077_868194396581775_7916315573000814058_n

Nem csak a húsz éveseké a világ!

Ki ne ismerné a Vegyész kar két régi motorosát? Évente többször is fellépnek nagyobb kari rendezvényeken a bulizni vágyó emberek örömére. Azok kedvéért, akik nem ismerik őket pár gondolatot írok róluk. Mindketten a Vegyész kar hallgatói voltak, Dr. Tömösközi Sándor jelenleg is az Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszéken dolgozik. A Martos Stúdió tagjai voltak, Bruttshow ’83 és ’85 között a Stúdió elnöke is volt, ebből következik, hogy kedvenc zenéik a 80-as, 90-es évek popslágerei közül kerülnek ki.

15885221177_9401113155_zNagy Fürge – a fénypult ördöge -, Bruttshow és Tömös

A Bruttshow és Tömös párossal először technikusként találkoztam még gólya koromban. Érdekes volt látni, ahogy két, számomra teljesen ismeretlen, az egyetemista éveit már régen hátrahagyott, komoly úriember beveti magát a DJ-pult mögé, és mintha újra beléjük költözne a múlt szelleme, végigbulizzák a fiatalokkal az éjszakát. Biztos vagyok benne, hogy idén se fog másként történni a dolog.

brutshow

És hogy eddig milyen meglepetéseik voltak? A tavalyi Vegyésznapokon videódiszkóval, előtte egy évvel karibi táncosokat hoztak (az egyik kedvencem volt, eszméletlen hangulatot teremtettek), vagy a Red and Black dresszkódos diszkóval lepték meg a hallgatókat. 8694254558_2c00418a24_z

Volt, aki nálam is jobban örült a táncosoknak

Emellett nem egyszer felléptek már a Martos Stúdió születésnapján, Felezőbálon, vagy az Ars Presso bulijain. Ezen felül ajánlom figyelmetekbe, hogy szinte minden bulin más és más feliratú UV háttért tesznek fel a DJ pult mögé. Az viszont tuti, hogy minden egyes bulin fergeteges hangulat van és teltház. Hogy idén milyen meglepetésben lesz részünk? Mindenki döntse el a plakát alapján. VN_2014 _plakat A3_REgyes elméletek alapján (jobbról-balra) Nagy Fürge, Tömös és Bruttshow látható a képen. A hölgy kiléte jelenleg ismeretlen, de reméljük ő is ott lesz a bulin.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s