TREND A LELKE MINDENNEK

Hogy is mondják? Légy önmagad! Ha a ruháid boldoggá tesznek és jól érzed magad bennük, ragyogni fogsz.

Milyen jól hangzik ez a mondat! Sarkall az egyediségre és arra, hogy boldogan vállald fel a stílust, amit képviselsz. DE vajon valóban érdemes mindenkinek erre hallgatni? NEM!

Bár, ha jobban átgondoljuk mégis jó, hogy van aki ezt tartja szem előtt, mert a megjelenése igencsak nevetésre ingerlő. Veled is előfordult már gondolom, hogy sétáltál az utcán, vagy éppen utaztál valahová és egy igen furcsán öltözött személyre lettél figyelmes, majd a szemedet törölgetve alig bírtad visszatartani a belőled kitörni készülő nevetést. Budapesten meg aztán főleg, hiszen annyi különböző egyéniség fordul meg egy ilyen nagyvárosban. Nekem valahogy mindig feldobja a napom, ha ilyet látok, hiszen leszállva a metróról jobb hangulatban megyek tovább. Természetesen ezzel senkit megalázni, vagy megszégyeníteni nem akarok, csupán az átlagos tömegből kirívó jelenségek ugyanúgy megdöbbentenek egy pillanatra, mint akárki mást.

Szeretném ezért figyelmetekbe ajánlani a Fullos Szett Instagram-oldalát, amennyiben ti is mindig szórakoztatónak találjátok az ilyen pillanatokat. Az oldalra heti gyakorisággal kerülnek fel képek a legviccesebb és legbénább öltözetekről, amelyeket Budapest utcáin látni vélt a szerkesztő. Remélem ti is jól szórakoztok majd.

Íme egy kis kedvcsináló.

IMG_5764.PNG

IMG_5766.PNG

IMG_5753.PNG

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s