EFOTT- fellépők 1.

Szerintem fesztiválozás előtt érdemes kicsit utánanézni, kire is fogunk bulizni. Egyre jobban belevetve magam az EFOTT-os hírekbe, sok érdekességet tudtam meg, többek között a fellépőkről.  Így jöjjön pár hasznos infó róluk!

Nemadomfel Együttes a 0. nap egyik fellépője lesz. Ez egy olyan integrált zenekar, amelyben a szólisták sérült előadók. Zenéjükkel, különleges stílusukkal és lelkesedésükkel mindenhol nagy sikert aratnak. Reméljük nem lesz ez másképp az EFOTT-n sem!

A Csík Zenekar méltán népszerű lett az évek alatt. És e népszerűséget mi se bizonyítaná jobban mint a rengeteg fellépés. Bár eredetileg a műfaja népzene, azonban olyan formában tálalják ezt, hogy minden korosztály megkedvelje.

Quimby-t azt hiszem senkinek nem kell bemutatni, hazánk egyik legnépszerűbb zenekara! Nekem is az egyik kedvencem. 😉 Július 16-án a Pepsi Nagyszínpadon találkozhatunk velünk.

P.A.S.O., azaz Pannonia Allstars Ska Orchestra. A zenekar 11 tagot számlál, mind külföldön, mind itthon nagyon népszerűvé vált rövid időn belül.  A tradicionális ska zenét képviseli, magyar népzenével fűszerezve. A lüktető zene mellett érdemes a szövegre is figyelnünk, hiszen gyakran fogalmaznak meg burkolt társadalomkritikus üzeneteket.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s