HK Hírek

hk_logo310Szép lassan kezdetét vette az új félév, ezzel együtt beindult a kari élet is. Újra itt a HK-Hírek, a BME VBK Hallgatói Képviseletének háza táján történtekkel, hogy mindig képben lehessetek a kar aktuális tudnivalóival. Kezdjük rögtön az elején!

Már az első héten beszámolhattunk a HK életében történt változásokról.

Új taggal bővült a képviselők csapata, ezzel együtt egy tag le is mondott mandátumáról: Engert Attila bejelentette távozását, ugyanis felkérték a Diákközpont igazgatójának, helyére a várólista első helyéről Balogh Annát hívták be a képviselet döntése alapján, aki elfogadta a felkérést, így szeptember 8-ától mint friss tag segíti a HK munkáját a Szociális Bizottság tagjaként.

Attila távozásával még egy poszt megüresedett: új tagot kellett delegálni az Egyetemi Hallgatói Képviseletbe. Végül a szavazás alapján Varga Ágoston tölti be ezt a pozíciót. Ezzel együtt ő lemondott a HK elnöki posztjáról, maga helyett Orosz Grétát kérte fel, akit egyöntetűen megszavaztak elnöknek. Alelnöke Varga Ágoston lett.

A személyi változások következtében két új tagot kell delegálnia a képviseletnek a Kari Tanácsba, Merkei Viktória, valamint Traxler Balázs jelentkezett a feladatra.

A változásokkal, kari hírekkel kapcsolatban bővebben olvashattok a http://www.vegyeszhk.hu oldalon, ajánlom figyelmetekbe a honlap böngészését, hogy mindig napra készek lehessetek az aktuális információkkal kapcsolatban!

Jövő heti cikkemben egy interjút olvashattok az újonnan bekerült Balogh Annával a tavaly induló HK újoncai cikksorozat folytatásaként!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s