Egyetem, BULI VAN!

Itt van az ősz, itt van újra. Ez azt jelenti, hogy itt lesz a BME Egyetemi Napok is!

Új helyszínen jelentkezik a IV.BME Egyetemi Napok. Orbán Balázs volt EHK képviselő, EFOTT szervező, és nem utolsó sorban az EN főszervezője szerint egyszerűen kinőttük a rakpartot. Az új helyszín az Infopark-ELTE déli épület-I épület háromszög által bezárt terület lesz, ami nagyjából három és félszer nagyobb, mint az előző helyszín, mintegy 20000 négyzetméter! (Orbán Balázzsal készült interjút olvashattok a Műhely május 10-i számában)

A több napos bulisorozat programjáról és különböző felhívásokról a Facebookon olvashattok. Mint minden évben, idén is sor kerül a ‘Karok közti vetélkedőre’. Tavaly jó páran részt vettünk ezen a versengésen a Martos Rádió stábjából. Az volt a rendszer, hogy minden kar kitalált egy hozzájuk testhezálló feladatot, így nyolc csapat nyolc feladatban mérte össze tudását. Nagyon hangulatos volt a nagy sátorban vetélkedni, azt hiszem, mindenki nagyon jól érezte magát. Az előfeladatokról bővebben itt olvashattok.

Idén a sportnap a Bogdánfy úti sporttelepen lesz, a kerti partynak pedig a K melletti udvar ad majd helyet.

A koncertekről még nem lehet sokat tudni, de akik biztosan ott lesznek : Szandi, Belga, a Mystery Gang, Irie Maffia, Csepregi Éva, Dévényi Tibi Bácsi, Bárány Attila, Magashegyi Underground, Z.U.P., Hősök, Ámokfutók és a Tankcsapda. Mint láthatjátok, a szervezők igyekeztek minden zenei réteg legjobb előadóit idecsalni a rocktól egészen a modern tánczenéig.

A legnagyobb kíváncsiság persze az idei ‘nagyfellépőt’ övezi, tavaly  Scooter csapata kápráztatta el a közönséget. Orbán Balázs ígérete szerint szeptember 15-én 22 óra 30 perckor egy nemzetközileg elismert előadó fog a Nagyszínpadra lépni.

Ha többet akartok megtudni a IV.BME Egyetemi Napokról olvassátok a Martos Rádió blogját, ahol naprakész információkat találhattok a fesztiválról.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s